Hot Hot - 2000

Hot Hot - 2000

1. Åh hvor jeg, ih hvor jeg, uh hvor jeg vil
2. Hot Hot
3. Musens sang
4. Alle går rundt og forelsker sig
5. Jeg har en ven (en rigtig sailor)
6. Kom alene vil vi gå
7. Du gamle måne
8. At elske er at leve
9. Ene
10. Titte til hinanden
11. Stemningsmelodi
12. Tre røde roser
13. Den allersidste dans
14. Man bli’r så glad, når solen skinner (Sangen om København)


I 2000 – et år efter “Refrain” – som var fyldt med personlige favoritter blandt barn- og ungdommens Giro 413-klassikere – udsendte Ann-Mette Elten et nyt album i mindst lige så elegant stil. Denne gang lod hun sig inspirere af, at det var 100-året for et af det 20. århundredes største danske populærkomponister, Kai Normann Andersen.

Den musikalske storhjerne bag utallige ørehængere af blivende værdi som – blandt mange, mange andre – “Man bli’r så glad, når solen skinner”, “Titte til hinanden”, “Alle går rundt og forelsker sig”, “Jeg har en ven (en rigtig sejler)”, “Musens sang” og “Den allersidste dans”, som Ann-Mette alle sammen her tog sig kærligt af “Hot, hot” rummer både kendte og mindre kendte sange fra Kaj Normann Andersens særdeles fyldige repertoire.

Uden at spolere den oprindelige stemning og tone har Ann-Mette Elten i høj grad fundet sine egne vinkler på arvegodset. På “Refrain”, som solgte 70.000 eksemplarer, tog Ann-Mette Elten så at sige forskud på “Hot, hot” ved at genindspille Kai Normann Andersens “Der var engang”, der i sin tid blev udødeliggjort af Bodil Ipsen i filmen “Bolettes Brudefærd”.

Albummet er – ligesom “Refrain” – produceret af Niels Kirkegaard. En række særdeles kompetente musikere er håndplukkede til at medvirke på cd’en, bl.a. kan nævnes Nanna, Gert Smedegaard, Mick Rasmussen, Joachim Ussing og Søren Skov.